2009. január 20., kedd

Csirkecombok pékné módra



Hozzávalók:
6 db csirkecomb
60 dkg burgonya
25 dkg vöröshagyma
2 dl olaj
1 csokor petrezselyem

bors

Elkészités:
A csirkecombokat félbevágjuk, alaposan megmossuk. Sózzuk, majd tepsibe téve kevés előhevített olajjal leöntve sütőben aranysárgára sütjük. Sütés közben folyamatosan locsolgatjuk. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, jól megmossuk, és cikkekre vágjuk. Hozzáadjuk a félig megpuhult csirkecombhoz. Sózzuk, borsozzuk, friss vágott petrezselyemzölddel megszórjuk, majd együtt készre sütjük. A sült csirkecombokat tálaláskor a hagymás burgonyával körítjük. Ínyenceknek: az utolsó fázisnál, amikor a burgonyát a csirkéhez adjuk, aláöntünk egy kevés fehérbort.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése